dimecres, 16 d’abril del 2008

El RetroSexual

Hi ha una altra espècie d'home que ha evolucionat per una branca diferent a la de l'ubersexual. Tots hem estudiat que l'home ve del mono i arriba un punt, que ningú no sap on és, en que l'home es separa del mono. Doncs bé, hi ha una espècie d'homo del nearthental que ha evolucionat (?) a banda de la resta. Aquests "homes" s'anomenen RETROSEXUALS.
La paraula retrosexual s'utilitza per definir un home amb poc sentit de l'estètica, que no gasta ni temps ni diners en cuidar la seua aparença personal ni el seu estil de vida. Es reconeixen per tindre un aspecte rude, primitiu, molt ardent, aspecte de "tipo duro", però amb somriure angelical... o més bé de babau.
Dins dels seus hobbies no es troba el gimnàs ni la perruqueria, eixes coses son de mariques... Pel mateix motiu, quan es lleven del llit, només es dutxen i ni tan sols no es passen la màquina d'afaitar amb escuma!! I per a què parlar de les cremes o condicionadors, que ni tan sols no saben per a què s'usen!!
En vestir-se només utilitzen peces de roba essencials com els texans clàssics i camises simples, quasi sempre amb sabates amb cordons i normalment de goma o bé sabatilles. L'únic complement que es permeten és el cinturó, però només per un tema pràctic, ja que sense ells s'haurien de preocupar massa dels moviments del pantaló.
Si estàs eixint amb un home retrosexual, te n'adonaràs que ho és, perquè mai no et deixarà pagar el compte. En el seu estil de vida, això no està permès, ja que ell és l'home i té la funció de fer de proveïdor.
Amb aquesta manera d'actuar, no t'has d'estranyar si t'obre la porta del cotxe, del restaurant, o de ta casa. I si tens algun problema, ell et protegirà i es farà càrrec dels inconvenients que estigues passant... Si et porta a sopar, que no t'estranye que demane només carns roges i en plats abundants, perquè ell necessita aquestes proteïnes per viure com a tal.
Ni se t'ocorreisca parlar-li del colesterol, de cuidar-se l'alimentació o coses similars, perquè per a ell l'important és viure i no com fer-ho ni fins quan...
A més, t'adonaràs que és un d'ells, si li demanes que penge un quadre i treu orgullós la seua enorme caixa de les ferramentes, on òbviament, sap utilitzar cada un dels seus accessoris.
Si et porta al cinema, prepara't per vore escenes crues i molta acció, ja que les seues pel·lícules favorites van pel camí de "caracortada, El Padrino, El Club de la Pelea i Harry el Sucio".
En definitiva, són homes primitius però evolucionats a la seua manera, que continuen tractant les dones com fa 100 anys, mantenen el seu rol ancestral de proveïdor i ens protector. Però així i tot, han començat a agradar, a encantar a les dones. Ningú no s'ho explica. Potser una nova droga? Encanteris? Son bruixots catalans? No, son els nous mascles de "tom i llom..."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc Retrosexual! Olei!
Carns rojes i capsa de ferramentes.
Les meues dades son:
Jedi en hores baixes.
Sector 3. Tattoine.
Aliança Rebel.

Lucrècia de Borja ha dit...

tim: Retrosexual i amb mans boniques... mmmm.. això ja són molts punts