dimarts, 15 d’abril del 2008

L'über-sexual

L'evolució de l'espècie no s'atura. Seguim avançant. Un nou home veu la llum. S'ha acabat l'era del metrosexual i comença una nova era: "L'era de l'UBERSEXUAL"...

L'home metrosexual, sensible, consumista i preocupat pel seu aspecte, ha passat a millor vida (i ja era hora), ara el que està de moda és l'ubersexual, un tipus d'home que es cuida, però ho dissimula. D'aquells que al mirar-los els cabells diries que s'acaben de llevar del llit, però en realitat han estat 4 hores davant de l'espill perquè els hi quede així. Amb un "look" masculí i estil propi.

Aquest terme va aperixer per primera vegada al llibre L'home del futur, de Maria Salzman, Ira Matathia i Ann O'Reilly. El prefixe "über-" vé de l'alemany i significa "molt" o "super". En aquest sentit, über no fa referència a una desbordant activitat sexual de l'home (que no estaria de més), sinó a la recuperació d'una certa masculinitat que, en opinió de les autores, s'havia perdut amb els metrosexuals.

Metrosexuals del mòn: deixeu de depilar-vos, seguiu comprant cremetes (sé que això és imparable i més ara que totes les marques de productes de cosmètica tenen ja linia masculina), però sense abusar, evolucioneu cap a l'home del futur. Feu-vos ubersexuals!!

Amb el metrosexual l'home de referència era el Beckam, i ara els nous models ubersexuals referents son: George Clooney, Arnold Schwarzenegger (encara no entenc el perquè) i Bono (el cantant d'U2, no l'ex-ministre de defensa).

A mi m'agrada. M'agrada el canvi. M'agrada aquest model d'home masculí, sofisticat, però amb naturalitat. I segons la definició és l'home perfecte: molt masculí, sap com aconseguir el que vol, és prudent, segur de si mateix, cuida la seua imatge, parla dels seus sentiments sense pors, comunicatiu,... un xollo d'home!!

Si et sents identificat amb la descripció deixa un comentari amb el teu nom, edat, telèfon, i tot allò que cregues d'interés.

Atentament,

Lucrècia de Borja i Bairén

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xé, no ho sabia i soc un über d'eixos que contes... jo sabia que hi havia alguna cosa del metrosexualisme que no m'anava... però no sabia qué era. Ara ja estic "ubicat". :-)

Tens un hotmail? I et conte qui soc... que el bloc ha de ser anònim.
Escriu-me, va: kuaestor@hotmail.com

Monyofiné