divendres, 3 d’abril del 2009

No hi ha res més democràtic que el plaer

"Estic farta de tot, dels homes, de les dietes, dels col·lagens, de les liposuccions, de la política. De tot, menys del sexe, tia. Sóc regidora d'Afers socials i, tant a nivell personal com a nivell professional, jo crec que el sexe és un assumpte profundament social".

Així és com comença Carmen Machi el monòleg que Almodóvar li va escriure als descansos de Los Abrazos rotos i que ha servit per fer un curt anomenat La concejala antropófoga, on la protagonista és una regidora d'Afers Socials de l'ajuntament de Madrid d'un partit conservador de sigles PaP.

El monòleg no té desaprofitament. La regidora explica la seua teoria política-sexual: "S'ha incentivar la cultura de la promiscuïtat: l'intercanvi de parelles, les parelles múltiples... Reconèixer el desig com a principal motor d'una societat millor.
Quan desitges algú, normalment no vols que li passe res dolent, és a dir, et solidaritzes amb ell... a no ser que et rebutge, és clar..."

De segur que moltes vegades has escoltat dir això de "si follarem més hi hauria menys guerres...", doncs va per ahí la cosa... mira el curt i em dius la teua.

4 comentaris:

Vane ha dit...

Ei!!! Boníssim!! Visca el sexe!! És un estil a follem, follem que el món s'acaba.. És realment escrit per un home, i no ho estic criticant, que quedi clar, l'únic que dic que hi ha molta senzillesa en el paper, parla de generalitzar el sexe, que és el tema central, i la vida serà més fàcil i senzilla.
Boníssim!!

Garbí24 ha dit...

Davant de la crisi es l'unica distraccio que ens queda que no costa diners je je , més sexe i menys politica de destrucció , almenys estarem contents

Puji ha dit...

Això dels dits dels peus ha estat espectacular!

rosseta ha dit...

No havia vist aquest vídeo, però és boníssim, m'ha agradat molt. "Empece a interesarme por los paquetes, con 4 añitos [...] Conocí muy pronto la marginación, es muy duro que empiecen a rechazarte y a juzgarte con sólo 3 añitos... Me educaron bajo el lema: Eso no se toca, eso no se come" jajajajaja mortal.