dilluns, 3 de setembre del 2012

Síndrome de Tarzan

Hi ha persones que no saben estar a soles, que necessiten tindre algú al seu costat i són capaços de mantindre una relació morta durant anys abans que sincerar-se davant de la parella i admetre que la cosa no funciona, que està acabada.  Perquè confessar això equival a estar sol de nou. I això no els agrada, aleshores s'aferren a la seua relació de merda.

En aquestes relacions de merda sempre hi ha la part que no sap estar sola però és ben conscient que no està a gust amb el tipus de relació que té, Tarzan, i la part més bleda, Liana, que és la persona enamorada que disculpa qualsevol cosa que faça Tarzan (que cada dia suporta menys a la Liana).

Segur que coneixes més d'un cas de relacions de merda d'aquest tipus. I totes acaben de la mateixa manera. La Liana sempre cega enamorada no veu res, i si ho veu... no s'ho vol creure. Mentre el Tarzan cada vegada fa més vida pel seu compte, intenta quedar poc amb ella, li dona llargues si ella diu d'anar a viure junts... i, per suposat, el sexe és quasi-inexistent i quan hi ha, és d'una qualitat pèssima. 

Finalment, Tarzan coneix una altra persona que el fa il·lusionar-se, comencen a tontejar... i això li dona vidilla. Es sent atractiu i desitjable de nou, li puja l'autoestima i, quan Tarzan està segur que la persona nova vol alguna cosa amb ell, i només en aquest moment, és quan deixa a la Liana per agafar-se a questa nova Liana2. 

De vegades pot estar aferrat a les 2 Lianes simultàniament fins estar segur del tot de quina s'ha de soltar i amb quina quedar-se. 

Al principi tot pot ser meravellós, com passa amb totes les parelles que comencen, fins que ataca la rutina... i Tarzan torne a trobar-se amb una altra Liana. 

Jo en conec uns quants d'aquestos Tarzans (tant homes com dones). Segur que tu també. Però l'únic Tarzan que m'afecta és un dels meus polvos pendents, que és d'aquestos. És un tio fidel... i a més, jo no em lie amb tios amb parella. I sempre que m'assabente que ja no té parella, resulta que ja està amb una altra!! Però nene, que no t'ha donat temps, que fa menys d'un mes estaves amb la Liana1 i ara estàs en casa dels pares amb la Liana2... Perquè això sí, són molt familiars.



3 comentaris:

La misántropa ha dit...

Si n'hi ha d'aquestos!!

Hania ha dit...

Ah però potser que el tarzan qualsevol dia es converteixi en liana...No ho dubtis!

Anònim ha dit...

Por eso si un dia tengo hijos que no me traigan ligues a casa hasta que tengan planes de boda. Cuanta frivolidad! Cuanta tontería!