dilluns, 21 de gener del 2013

Sant Vicent Màrtir Ressurrection


Al 2009 es va gravar la superproducció Sant Vicent Màrtir Ressurrection, el Musical, de la mà del gran director txec (i millor persona) N'Easton Díxit i de Produccions Moixama (P.M.).

Després de 7 mesos de rodatge, 45 videos VHS, 1 làserdisc, 2 bocates d'anxoves, 3 cassettes amb el seu corresponent boli bic, 44 dies rodant en exteriors, 12 escenaris interiors, 4 coreografies fallides, 3 pouerpoints explicatius, 4 repeticions d'escenes, 25 perruques amb pel de cua de cavall de la vall del rhone*, 1 infart d'un parent llunyà, 3 escenes eròtiques no editades, 1 gorra moscovita, 1 explosió de mòvil Nokiat, 4 viatges al sud, 38 rialles de monja, 22 canuts, 83 gigabaits de memòria, 4 grips A i 2 B, 45 estornuts i un atac d'ansietat, es va estrenar la pel·lícula "Sant Vicent Màrtir Ressurrection" a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània amb un èxit rotund, penjant el cartell de "entrades esgotades" a les dues sessions realitzades.

A més, es va comptar amb actors de renom com ara Diego Normando Metadona, Jazmín Mugurutza, Coentín Torrentino i Joan Clot Voll Damm. També van participar altres aficionats com Miquel Gil o Xavi Castillo. I la fantàstica BSO dels Ovidi Twins.

Aquesta pel·lícula futurista està ambientada al 2013, així que si encara no l'has vista, ara és moment. I si ja la vas veure, ara no et queda més remei que vore-la de nou.



Sant Vicent Màrtir Ressurrection from Produccions Moixama on Vimeo.