dimecres, 13 de febrer del 2013

Novia psicòpata

Buscar al Google o a les xarxes socials el nom de la persona que ens interessa és una cosa que fem tots. És normal voler saber més... només es tracta d'una xicoteta investigació, però en ocasions eixa investigació se'ns pot anar de les mans i acabar sent un acte de perillosa psicòpata assetjadora, de les que fa molta por.

La informació és poder. Sí, això està molt bé, però a ell no li ho digues. No queda massa bé que a la primera cita et diga "la meua germana també va estudiar a la UPV" i li contestes "quina germana?? Núria o Maria?? tu també vas fer un màster allí, no?? ah, no, calla, que el vas fer a la Universitat d'Alacant... cert". I el tio es queda allà amb cara de poker. I de sobte imagina la teua habitació plena de reculls de diari i fotos seues per totes les parets. Però fa un somriure nerviós i simula que està tot bé, no siga que de sobte t'agafe un ataquet i li claves una estaca al cor o li demanes matrimoni. Després fingirà haver oblidat algun compromís i se n'haurà d'anar de seguida... i mai més sabràs d'ell. I amb raó.

Això no es pot fer... no dic que no l'investigues, fes-ho si vols, si està a Internet pot consultar-ho qualsevol, però no li ho digues!! Repetisc: No li ho digues!!

Quan passe el temps suficient, hi haurà confiança i ja sabrà que potser estàs un poc boja, però no eres cap psicòpata i li pots explicar, com a anècdota, que el vas buscar i vas trobar "cosetes", així com sense massa importància... però en cap cas abans de tindre una relació amb ell.